«Усе в них буде добре». Світлана Білоножко розкрила подробиці особистого життя свого онука

Фото Светланы Билоножко с внуком
Фото Светланы Билоножко с внуком

Українська співачка, Заслужена і Народна артистка України Світлана Білоножко в інтерв'ю YouTube-каналу Rostyslove Production розкрила деякі подробиці особистого життя свого онука Віталія Білоножка.

Онук українських співаків, народних артистів України, Світлани та Віталія Білоножків, 22-річний Віталій, якого бабуся з любов’ю називає «красенем», вже встиг заснувати власний успішний бізнес. Також він зустрів справжнє кохання, його обраницю звуть Софія.

Минулого місяця закохана пара зіграла весілля. За словами бабусі, свято молодята організовували самостійно. На весіллі виступав друг їхньої родини – співак Павло Зібров. Відомий артист заспівав для солодят і гостей кілька хітів.  

«Я так подивлюся на них збоку і думаю: «Ось із такої молоді потрібно брати приклад»... Наші молоді – великі молодці. Вони самі організовували своє весілля. Їхні батьки тільки слухалися. На весіллі не було зіркових гостей. Єдине, був Павло Зібров. Ми обожнюємо його, у нього добре серце. Він прийшов і питає, чи можна заспівати. Уся молодь схопилася і почала танцювати», – розповіла Світлана Білоножко.

Народна артистка також розповіла, чим заробляє на життя Білоножко-молодший і його юна дружина: «Віталій займається рекламою, монтажем. Його фірма, яку він відкрив із другом, взагалі на третьому місці. А ось Сонечка — мікробіолог, вірусолог. У неї мама за кордоном працює біологом і дуже успішно, вони створюють ліки. Вона ще вчиться і викладає вже в англійській школі, головний спеціаліст».

Співачка похвалила вибір свого онука, відзначивши гармонійні стосунки Віталія і Софії.

«Думаю, що їм дуже комфортно удвох. Тому хороший вибір у нашого Віталіка. Вони разом звернуть гори. Ми всі будемо ще заздрити білою заздрістю. Усе в них буде добре», – впевнена зіркова бабуся Світлана Білоножко.

Нагадаємо, онук народних артистів Білоножків Віталій одружився. Про це розповіла Світлана Білоножко, опублікувавши світлини та відео зі святкування. Народна артистка також заспівала в онука на весіллі.

Читайте также