Ворог поцілів по залізничній інфраструктурі Харківщини: є влучання

Ворог поцілів по залізничній інфраструктурі Харківщини: є влучання

Унаслідок атаки росіян на об'єкти залізничної інфраструктури в Харкові та області 23 травня, шестеро залізничників отримали поранення .Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».  Зафіксовано влучання по декількох обʼєктах залізничній інфраструктурі у Харкові та області.

«Країна-терорист продовжує завдавати ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини.  Наразі маємо підтвердження влучання по декількох наших обʼєктах у місті та області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час ударів працівники перебували в укритті. За попередніми даними, шість залізничників зазнали поранень. Їм надана медична допомога.  Обійшлося без жертв.  

В «Укрзалізниці» додали, що поїзди продовжують курсувати за графіком. 

Нагадаємо, сьогодні російські окупанти здійснили масовий обстріл Харкова. Пролунало декілька вибухів, кількість яких згодом зросла до 15. Атаки розпочалися під час повітряної тривоги. У  Харкові вже шість людей загинули та 11 отримали поранення унаслідок обстрілу РФ. За даними мера Харкова Ігоря Терехова, у Харкові ворог поцілив по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста.

Блок галереї

Як повідомлялося, сьогодні у Харкові пролунали вибухи. Їх було щонайменше десять.

Читайте также: