Загинув у бою під Бахмутом. Згадаймо Мілана Романчака

Погибший боец под Бахмутом Милан Романчак
Погибший боец под Бахмутом Милан Романчак

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам’ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Мілана Романчака. 

Боронячи нашу країну, 26 березня 2023 року під Бахмутом загинув воїн Мілан Романчак. Про смерть захисника повідомила Ужгородська міська рада. 

Мілан Михайлович Романчак народився 25 лютого 1980 року в Ужгороді. Тут навчався, працював, тут прожив усе життя. Він був доброзичливим та чуйним, захоплювався спортом, був надзвичайно світлою, позитивною людиною, люблячим батьком та хорошим сім’янином.

Чоловік не міг залишатися байдужим, коли у країні війна, тож пішов захищати Батьківщину.

Захисник України загинув під Бахмутом 26 березня 2023 року, боронячи нашу країну. 

Чин похорону відбувся в Ужгороді на набережній Незалежності. Віддати шану Герою прийшли рідні та близькі, військові та містяни.

Від головнокомандувача ЗСУ генерала Олександра Сирського зачитали пам'ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах Збройних Сил.

Після заупокійної літургії жалобна хода пройшла до Пагорба Слави. Там Мілана Романчака поховали із військовими почестями.

Блок галереї

У захисника залишилися дружина, двоє синів, мама.

«Главком» долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо памʼять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам’яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: усіх військових, цивільних та дітей, усіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села. 

Читайте также