Загинувши в Великодній понеділок, давайте згадаємо Василя Затворницького зі Львівщини.

Загинувши в Великодній понеділок, давайте згадаємо Василя Затворницького зі Львівщини.

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять всіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Сьогодні ми згадаємо Василя Затворницького.

Василь Затворницький народився у Старому Роздолі 26 червня 1979 року, проживав у селі Поляна, Стрийського району.

"Друг Боцман був справжнім воїном. Ніколи не сумнівався і завжди наповнював братів по зброї бойовим духом.

Завжди ініціативний, завжди позитивного настрою. Здається, навіть труднощі боялися його, а не він їх", - пише про Затворницького Стрийський батальйон ТрО ЗСУ.

Сержант, командир стрілецького взводу військової частини А7077 Василь Затворницький загинув 6-го травня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту М'ясожарівка, Луганської області, повідомляє Львівська обласна державна адміністрація. В результаті стрілецького обстрілу та атаки з ворожого безпілотного літального апарату Захисник отримав смертельні поранення.

Василь Затворницький повернувся назавжди до своєї родини у село Поляна Тростянецької громади. Похорон захисника України відбувся у четвер, 9-го травня, у селі Поляна.

Повдовжують жити без чоловіка, а діти залишилися без батька.

"Главком" долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо пам'ять всіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських окупантів, запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови в горі під час всеукраїнської хвилини мовчання, вшановуючи ясну пам'ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: всіх військових, громадян і дітей, всіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.

Читайте также: