З чим носити спідницю олівець: оксамитова, біла, бежева

Дівчина у білій спідниці-олівці
Дівчина у білій спідниці-олівці

У моду знову увійшла спідниця-олівець. Саме тому цього сезону важливо підібрати свій варіант (бірюзова спідниця олівець із чим носити, блискуча спідниця олівець із чим носити, бордова шкіряна спідниця олівець із чим носити чи блакитна спідниця олівець із чим носити). У кожному з цих варіантів можна мати стильний вигляд.

Загалом цього сезону буде багато моделей, і залишилося зрозуміти, з чим носити кожну з них. Образи, підібрані в цьому випадку, добре впишуться в концепцію 2024 року.

Як носити модні варіанти спідниці?

Для початку потрібно вибрати підходящий для себе варіант. Мова не лише про фасон, а й про колір. Наприклад, розбираючись, бордова спідниця олівець із чим носити, варто розуміти, наскільки бордовий взагалі впишеться у стиль. Не так просто розібратися й у тому, як замшева чи зелена спідниця «увійде» до гардероба. Розібратися варто й у тому, чи джинсова спідниця олівець із чим носити чи довга спідниця олівець із чим носити. І всі ці фактори мають підходити під тип фігури.

спідниця-олівець як обрати для себе

В цілому, спідниця-олівець залишається класичним та універсальним елементом гардероба, який може бути стильним у різних ситуаціях. Що буде в моді у 2024-2025:

  1. Яскраві та пастельні відтінки. У моді будуть як насичені, так і ніжні пастельні відтінки. Спідниці-олівець у яскравих кольорах, як кораловий, смарагдовий, та пастельних відтінках, наприклад, м'ятний та рожевий, стануть популярними.

  2. Тканини та текстури. У тренді будуть не тільки класичні матеріали, як бавовна та вовна, а й сміливіші варіанти, як шкіра, замша, оксамит і денім.

  3. Декоративні елементи. Паєтки, блискітки, мереживо, вставки з інших матеріалів та вишивка додадуть спідниці-олівець індивідуальності.

Це загальні тренди, які точно працюватимуть у стилі у 2024 році.

Як і з чим носити спідницю-олівець у 2024 році?

з чим носити спідницю-олівець

Такий вид спідниць підійде як на кожен день, так і для роботи або навіть вечірнього виходу. Як це все поєднувати:

  1. Офіс стиль. Верх: біла блуза або сорочка. Взуття: класичні туфлі на підборах або лоферах. Аксесуари: шкіряна сумка, годинник та мінімалістичні прикраси. Додайте приталений жакет або кардиган для завершення образу.

  2. Кежуал стиль. Верх: светр оверсайз чи базова футболка. Взуття: кеди та кросівки. Аксесуари: невелика сумка через плече та сонцезахисні окуляри. Заправте светр або футболку частково у спідницю для створення розслабленого та стильного образу.

  3. Вечірній вихід Верх: шовковий чи атласний топ. Взуття: туфлі на підборах або босоніжки. Аксесуари: клатч, великі сережки та браслети. Вибирайте спідницю із декоративними елементами або блискітками для створення святкового образу.

  4. Сучасний образ. Верх: кроп-топ або топ із відкритими плечима. Взуття: ботильйони або туфлі на підборах. Аксесуари: шкіряна куртка та масивні прикраси. «Змішуйте» текстури та додайте аксесуари для створення контрастного та модного образу.

  5. Спортивний стиль. Верх: худий або спортивний топ. Взуття: кросівки. Аксесуари: рюкзак та бейсболка. Використовуйте спідницю-олівець з деніму або трикотажу для зручнішого та повсякденного стилю.

Кожен із цих варіантів може бути стильним на різні ситуації.

Що допоможе вибрати для себе ідеальну спідницю?

як стилізувати спідницю-олівець

Спідниці олівець підходять багатьом, особливо враховуючи відразу кілька параметрів. Як вибрати свій варіант:

  1. Вибір посадки. Підбирайте спідницю-олівець із високою талією для створення візуального подовження ніг та підкреслення талії.

  2. Довжина спідниці. Класична довжина спідниці-олівець — до коліна або трохи нижче. Для сміливіших образів можна вибрати міні-або міді-довжину.

  3. Взуття Залежно від стилю та випадку, вибирайте взуття від кед та кросівок до туфель та ботильйонів.

  4. Аксесуари. Не забувайте про аксесуари, які можуть кардинально змінити образ - від сумок та ременів до прикрас та головних уборів.

Спідниця-олівець у 2024 році — це універсальний елемент гардероба, який можна адаптувати до будь-якого стилю та нагоди, дотримуючись актуальних модних тенденцій.

Яскраві спідниці у гардеробі: як підібрати собі варіант?

У сезоні 2024-2025 будуть модними яскраві спідниці. Наприклад, бірюзові, бордові чи зелені моделі. Вони можуть добре вписатись у будь-який гардероб.

з чим носити довгу спідницю-олівець

Почнемо з бірюзової спідниці-олівець. До неї ідеально підходять біла блузка та туфлі. Що стосується взуття, то можна взяти туфлі на підборах, а як аксесуари взяти мінімалістичну сумку та срібні прикраси. Щоб стиль був яскравішим, заправте блузку у спідницю для створення акуратного образу.

Ще один варіант під таку спідницю, що точно буде стильним, світло-сірий светр та кросівки. Які підійдуть аксесуари: шапка-біні та рюкзак. Головне підбирайте аксесуари у тон спідниці для гармонійного образу.

Є варіант для стилізації та з блискучою спідницею. До неї підійде чорний топ та туфлі на підборах. У цьому випадку туфлі повинні бути на високих підборах, а як аксесуари краще взяти клатч і масивні прикраси. Можна також додати яскраву помаду для створення вечірнього образу.

Як варіант, до спідниці олівець підійде вільний світшот та ботильйони. Які аксесуари підібрати: поясна сумка та сережки-гвоздики. Можна грати на контрасті текстур для створення цікавого образу.

як підібрати ідеальну спідницю-олівець

У 2024 буде модною бордова та шкіряна спідниця. З чим їх стилізувати:

  1. Чорна водолазка та ботильйони. Верх: темна водолазка. Взуття: ботильйони. Аксесуари: шкіряна куртка та клатч. Можна додати значні прикраси для акценту.

  2. Біла сорочка та туфлі. Верх: класична біла сорочка. Взуття: туфлі на підборах. Аксесуари: мінімалістична сумка та золоті прикраси.

Для бордової спідниці підійде сірий светр та чоботи. Верх: світло-сірий светр. Взуття: високі чоботи. Аксесуари: шарф та велика сумка. Можна додати контрастний пояс.

У 2024 році стильною може брати блакитна спідниця-олівець. Під неї підійде біла блузка та туфлі. Срібні прикраси та сумка через плече будуть ідеально виглядати у цьому поєднанні. Хорошим варіантом до спідниці стане світло-рожевий светр та кеди. У цьому випадку аксесуаром стане шапка-біні та рюкзак.

Читайте також

З чим носити худі: бежеве, біле, довге
30.07.2024 - 18:49 354 переглянули
Зображення трьох худі на дівчині