«Шахтар» – «Аталанта»: тренер гірників дав прогноз на гру

Тренер гірників передбачає результат в матчі
Тренер гірників передбачає результат в матчі

Пушич про матч Шахтаря з Аталантою у ЛЧ

Головний тренер "Шахтаря" Маріно Пушич прокоментував підготовку команди до матчу проти "Аталанти" у другому турі Ліги чемпіонів. Він підкреслив, що італійський клуб є сильною командою, яка виграла Лігу Європи минулого сезону, і варто очікувати складного поєдинку.

Маріно Пушич зазначив, що "Аталанта" відома своїми агресивними атаками і пресингом на полі. Тренер зазначив, що його команда знає якості італійців і готова до поєдинку. Він також підкреслив, що матч буде цікавим і Шахтар готовий віддати все, щоб показати гарну гру в цьому турнірі.

Ігра Шахтаря з Аталантою у ЛЧ

Сьогодні, 2 жовтня, донецький "Шахтар" зіграє матч проти італійської "Аталанти" в рамках другого туру Ліги чемпіонів. Гра відбудеться на "Фельтінс-Арені" у німецькому Гельзенкірхені. Початок матчу запланований на 19:45 за київським часом.

Нагадаємо, що "Аталанта" стала першим українським клубом, який виграв Лігу Європи у минулому сезоні, перемігши "Баєр" у фіналі. Крім того, варто відзначити, що змінився формат турніру у нинішньому сезоні - тепер участь у ньому беруть 36 команд, а груповий етап замінений загальною таблицею. Кожен клуб зіграє 8 матчів з різними суперниками.

Читайте також