Сайт міноборони Росії другий день «лежить» після спецоперації ГУР

Українські розвідники успішно здійснили атаку на сервери та системи міністерства оборони Росії, що призвело до отримання доступу до шифрів та секретних документів відомства. У даний час, 5 березня, робота сайту МО Росії ще не відновлена. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки МО України.

Міністерство оборони держави-агресора Росії не може впоратись із наслідками кібератаки ГУР МО України

Залишаються заблокованими IP-телефонія та домени міноборони Росії, а також сервери, які відповідали за електронний документообіг.

Розвідка змогла отримати доступ до серверів міністерства оборони Росії, де були знаходилися документи, що циркулювали між тисячами структурних підрозділів ворожого відомства.

Росія готується до операції "Майдан-3"

Представник ГУР Андрій Юсов повідомив, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало списки осіб, яких Москва може залучити до операції "Майдан-3". Він пояснив, що російські спецслужби активно використовують телеграм-канали для просування своїх наративів та розпалювання ситуації в Україні. Крім цього, з'являються ботоферми, які підсилюють російську інформаційну кампанію в соціальних мережах.