Шалені черги до театру Франка. Кияни чекають годинами, аби купити квиток на популярну виставу (відео)

Вистава "Конотопська відьма" збирає повні зали в київському театрі імені Івана Франка

Сегодня, 28 березня, пресслужба театру опублікувала відео черги за квитками, яка розтягнулася вулицею Городецького.

У театрі визнають проблему з перепродажем квитків шахраями, проте вони наголосили, що це свідчить про високий попит на виставу.

"Глядачі почали збиратися ще за 3 години до старту продажів. Сьогодні, граючи по 4-5 вистав на місяць, театр просто не може дати можливість подивитися 'Конотопську відьму' всім охочим. Просимо всіх вас набратися терпіння! З часом кожен зможе побачити цю та інші вистави нашого театру", - йдеться у повідомленні.

Прем'єра "Конотопської відьми" режисера Івана Уривського відбулась навесні 2023 року і пік її популярності настав восени. Проект також має успіх онлайн: відео з хештегом "конотопська відьма" зібрали 32,1 млн переглядів у TikTok, а в Instagram з цим хештегом опубліковано понад 1000 дописів.

Про благодійні покази "Конотопської відьми" також відомо. Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка зібрав понад 1,7 млн гривень на потреби українських захисників завдяки першому благодійному показу, а другий показ додав ще понад 2,3 млн гривень. Усі зібрані кошти будуть передані захисникам.

Квиток на виставу в театрі в середньому коштує 4500 гривень, але може досягати 7 тис. гривень. Виручені кошти будуть використані для розвитку театру і проведення ремонтних робіт.

Читайте також:

  • Скільки має коштувати квиток до театру? Що нарахували у Театрі Франка
  • Актори зношують взуття дуже швидко. Театр Франка показав майстра, який взуває зірок сцени
  • "Розстріляне відродження" під музику. Розмова зі співавтором проєкту, який зачепив українців