Сандра Буллок у серіалі «Непрощена» намагається знайти своє місце у світі

Голлівудська актриса Сандра Буллок знялася у ролі складного, суперечливого персонажа – жінки, яка відбула двадцятирічний термін у в'язниці за скоєне вбивство поліцейського. Рут Слейтер була засуджена підлітком. Більшість її свідомого життя пройшла за ґратами. Як складеться доля героїні після визволення? Напружений сюжет затягує глядача і дивиться на одному подиху завдяки неймовірному драматичному таланту Сандри Буллок.

Серіал став розширеною версією однойменного британського міні-серіалу 2009 року. Тривалий час історію намагалися переосмислити та заново екранізувати. Було створено сценарій для Анджеліни Джолі у головній ролі, але зйомки відкладалися рік у рік.

Сандру Буллок привабила можливість втілити такий складний жіночий образ. До роботи над серіалом підключилася її продюсерська компанія «Fortis Films», попередньо уклавши контракт із німецьким режисером Норою Фіншелдт.

10 грудня цього року відбувся реліз картини на Netflix. За підсумками світового прокату серіал удостоївся 4 номінацій та 4 перемог на міжнародні кінопремії.