СБУ повідомила деталі спецоперації на аеродромі «Маринівка» на Волгоградщині (відео)

Уламки вибухнівки на території аеродрому
Уламки вибухнівки на території аеродрому

Спільна операція СБУ та Сил спеціальних операцій призвела до ураження складів з авіаційними КАБами та паливом на аеродромі "Маринівка" у Росії. Цей аеродром використовується ворогом для бомбардування лінії фронту в Україні. Про це повідомляють джерела в СБУ.

Повідомляється, що місцеві росіяни скаржаться на стан військового аеродрому після атаки дронів СБУ та ССО ЗСУ. За словами очевидців, "Маринівка" виглядає наче кадр з фільму про апокаліптичну подію. Цей аеродром активно використовується ворогом для бомбардування лінії фронту в Україні.

Очевидці повідомляють, що атака була настільки точною, що протягом ночі та ранку місцеві мешканці підслуховували вибухи складів з авіаційними КАБами і паливом. Це призводило до великих стовпів диму та сильних детонацій над аеродромом.

За словами джерела в СБУ, "Кожна така реалізація знижує перевагу росіян в повітрі та значно обмежує їхні авіаційні спроможності".

Примітно, що нічю 22 серпня на аеропорту міста Калач-на-Дону Волгоградської області також відбулася атака безпілотників. Місцеві мешканці повідомили про серію вибухів і пожежу в летовищі. Ймовірною ціллю атаки був військовий аеродром "Маринівка", розташований у селищі Жовтневий, що знаходиться за 20 кілометрів від Калача-на-Дону. Люди свідчать про 6-10 потужних вибухів та характерні звуки БПЛА перед атакою.

Читайте також