Шестеро людей постраждало під час ударів РФ по Харкову в неділю ввечері

Постраждало шестеро людей під час ударів РФ
Постраждало шестеро людей під час ударів РФ

Росіяни обстріляли Харків ввечері в неділю, використовуючи авіабомби. В результаті цього постраждали люди в кількох районах міста. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

«Три особи з Шевченківського району, 61-річний чоловік, 75-річна жінка, отримали поранення (вторинними знаряддями - склом) з пошкодженням правої кисті та потрапили до медичного закладу, а також 62-річна жінка, яка має гостру реакцію на стрес», - повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

Також у обласній прокуратурі заявили, що в Салтівському районі також є три постраждалих - двоє чоловіків (65 років і 75 років) та 76-річна жінка. Усі вони зазнали гострої реакції на стрес.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість постраждалих від нічної атаки російських окупантів у Харкові 22 вересня зросла до 21 людини.

Також, 2 жовтня, російські окупанти вдарили по Харкову з використанням керованої авіабомби. Інцидент стався приблизно о 4:00 ранку.

Нагадаємо, російські агресори також вдарили по приватному сектору в Київському районі Харкова, використовуючи керовану авіабомбу. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у своєму Телеграмі.

Читайте також