Сили оборони атакували чотири російські нафтопереробні заводи

Атаковані російські нафтопереробні заводи
Атаковані російські нафтопереробні заводи

В ніч на 21 червня українські безпілотні літальні апарати атакували нафтопереробні заводи у Афіпському, Ільському, Краснодарському та Астраханському. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Також були нанесені удари по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області і тимчасово окупованому Криму.

Деталі про ураження ворожих об'єктів наразі вточнюються.

Також вночі сили оборони України здійснили успішний удар по місцях зберігання та підготовки до застосування безпілотників Shahed-136/"Герань-2", навчальних корпусах, пунктах управління та зв'язку розрахунків цих БпЛА у Краснодарському краї. В результаті бойових дій сталася серія вибухів та пожежа з подальшою детонацією.

Нагадаємо, в ніч на 21 червня безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Після атаки на аеродром у Єйську сталася пожежа.

Також повідомлялося про більше десяти вибухів в районі Афіпського і Яблоновського селищ Краснодарського краю. Військові Telegram-канали повідомляють про знищення більш ніж 20 дронів.

За даними оперативного штабу Краснодарського краю, масові атаки сталися в кількох муніципалітетах: Темрюкському районі, Єйському та Сіверському районах.

Пізніше оперативний штаб Краснодарського краю додав, що також було зафіксовано падіння БпЛА на території Ільського НПЗ на Кубані, в результаті чого постраждали двоє людей.

Вночі в Краснодарському краї також атакували Афіпський НПЗ. За попередніми даними, дрони були знищені, але уламки одного з них урізалися в цистерну, що спричинило пожежу.

Як повідомлялось, на нафтобазі в Рассказовському муніципальному окрузі Тамбовської області також сталося загоряння - резервуар вигорів. За попередньою інформацією, це сталося через атаку безпілотників.

Читайте також