Сили оборони вразили зенітні ракетні комплекси окупантів у Криму

Сили оборони вразили зенітні ракетні комплекси окупантів у Криму

Сили оборони України ударили по російським зенітним ракетним дивізіонам

Сили оборони України успішно атакували зенітний ракетний дивізіон С-400 окупантів поблизу Джанкоя і два зенітних ракетних дивізіони С-300 біля Чорноморського та Євпаторії. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

За даними Генштабу, після удару українських ракетників, радари комплексів С-300 та С-400 зупинилися. Також були зафіксовані вибухи боєкомплектів в усіх трьох місцях зенітних ракетних дивізіонів РФ.

Жодна з наших ракет не була перехоплена протиповітряною обороною противника. Завдяки успішній бойовій діяльності Сил оборони, російська ППО в Криму зазнала суттєвих втрат

Подальше наступлення російських окупантів фіксується на передовій в районах Куп'янська, Сіверська, Часового Яру та під Авдіївкою.

Українські сили здійснили контратаку на північ і північний схід від Харкова. Організація Frontelligence Insight повідомила, що помітила невелику кількість російських військ поблизу Сумської та Чернігівської областей, але вважає, що ці війська наразі не зможуть досягти значних результатів в разі наземної атаки на Україну.

За даними, дозволи США на удари по Росії скоротили безпечну зону країни-агресорки на 16%.

Незважаючи на те, що розвідка знищила російський багатоцільовий винищувач Су-57, Росія все ще має значний авіапарк, спроможний виконувати бойові завдання за допомогою ракет і бомб.

Читайте також: