«Сина хрестив, але стосунки не підтримую». Єрмак прокоментував скандал із Тищенком

«Сина хрестив, але стосунки не підтримую». Єрмак прокоментував скандал із Тищенком

Голова Офісу президента засудив конфлікт з участю Миколи Тищенка

Голова Офісу президента Андрій Єрмак висловив свою думку щодо конфлікту з участю народного депутата Миколи Тищенка. Він назвав поведінку депутата "ганебною" та закликав правоохоронні органи реагувати на це.

Єрмак також зазначив, що хрестив сина Тищенка багато років тому, але вже давно не підтримує стосунків з ним через його неадекватні дії. Він зауважив, що така поведінка несумісна зі статусом народного депутата та кожен повинен нести за неї відповідальність, незалежно від посади або прізвища.

Подивився відеозапис конфлікту народного депутата Тищенка та військового. Тут нема навіть про що говорити. Поведінка народного депутата – абсолютно ганебна. Їй немає виправдань. Правоохоронним органам точно є на що реагувати.

Народний депутат Микола Тищенко також висловив свою версію інциденту в Дніпрі. Він стверджує, що військовий напав на поліцейського, який був "начальником безпеки ботоферми" та провокував його. Тищенко заявив, що його візит до Дніпра був спрямований на боротьбу з нелегальними офісами та ботофермами, які працюють на ворога.

У поліції вже відкрили кримінальні провадження щодо цього конфлікту. За фактом бійки відкрито два провадження: за легке тілесне ушкодження та незаконне позбавлення волі.

Нагадаємо, у відео, що розповсюдилося в мережі, видно, як група чоловіків напала на українського військового, який був з немовлям. Нардеп та його супроводжуючі побили чоловіка та наділи на нього кайданки.

Читайте також: