Сирський і Умєров відвідали передові командні пункти та ухвалили рішення (відео)

Головний командувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у зоні бойових дій, повідомив Сирський у Telegram.

Заслухавши командувачів угруповань військ щодо ситуації на їхніх ділянках відповідальності, Сирський зазначив, що ворог регулярно нападає на позиції українських військ. Обстановка на багатьох напрямках є складною і потребує постійного контролю.

Провівши детальний аналіз поточної ситуації, Сирський заявив, що необхідно подальше захищати військових від дронів та атак з повітря крилатими апаратами, а також підсилити окремі ділянки фронту.

Головний командувач ЗСУ зустрівся також з командирами бригад та окремих батальйонів, щоб обговорити стан справ на місцях.

Підсумовуючи, Сирський наголосив на важливості координації та оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також на збереженні життя захисників. З метою покращення боєздатності, стійкості та управління військами, він ухвалив кілька рішень на місці.

Раніше Сирський вказав умову для перемоги України, нагадавши, що останні два роки перетворили десятирічну війну на наймасштабнішу в Європі з часів Другої світової.