Сирський побував на передовій та оголосив низку рішень (фото)

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що для зміцнення обороноздатності на Авдіївському та Куп'янському напрямках фронту було прийнято важливі рішення та проведено перерозподіл сил та засобів. Також він підкреслив, що ситуація на фронті складна та напружена, а російські окупанти продовжують нарощувати свої втручання.

«Ми робимо все можливе, щоб не допустити просування ворога вглиб нашої території та утримати займані позиції. Попри складну обстановку Сили оборони України завдають ворогу значних втрат», - зазначив головнокомандувач.

Сирський також наголосив на тому, що російські окупанти застосовують тактику «м'ясних штурмів» та активно ведуть вогонь по українських позиціях. Він уточнив, що лише на Авдіївському напрямку війська Сил оборони України відбили 29 атак ворожих підрозділів, а також були піддані обстрілам та авіаційним ударом.

721-ша доба війни Росії проти України продовжується, а минулої доби відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог здійснив 3 ракетні та 159 авіаційних ударів, а також провів обстріли з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок агресії російських окупантів були жертви серед цивільного населення та пошкоджені будинки та інфраструктура.