Сирський привітав українців із Днем територіальної оборони

Привітання від Сирського з Днем територіальної оборони
Привітання від Сирського з Днем територіальної оборони

Сьогодні, 6 жовтня, українці відзначають День територіальної оборони. Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський привітав всіх з цим святом.

«Дорогі бойові побратими й посестри! Щиро вітаю вас із Днем територіальної оборони України», – повідомив головнокомандувач.

Сирський зазначив, що під час російської агресії, різні люди, незалежно від віку, професії та досвіду, брали участь у захисті України. Їм належать фермери, вчителі, бізнесмени, актори, журналісти, будівельники, програмісти, науковці та інші, які долучилися до Сил територіальної оборони ЗСУ.

Підрозділи та частини Сил територіальної оборони білись з початку вторгнення РФ поруч з Києвом, Черніговом, Сумами, Харковом, Херсоном та багатьма іншими українськими містами та сілами.

Подалі, тисячі українських захисників з батальйонів та бригад ТрО з усієї країни вирушили на схід та південь, щоб відбити наступ РФ.

Сирський підкреслив, що воїни ТрО доводять свою ефективність та майстерність у боях на гарячих зонах фронту.

«Солдати, сержанти та офіцери Сил територіальної оборони ЗСУ назавжди запам'ятовані в пам'яті кожного українця. Шана та слава тим, хто віддали своє життя за волю та незалежність Батьківщини. Бажаю вам міцного здоров'я, сили духу та незгасимої енергії! Слава воїнам Сил територіальної оборони ЗСУ», – додав Сирський.

Раніше Сирський відвідав один з найбільш напружених напрямків фронту. 

Також офіцер ЗСУ розповів, чим Сирський відрізняється від Залужного. 

Читайте також