Сирський розповів про позитивну динаміку знищення російських цілей дронами

Українська армія вражає дронами російські цілі
Українська армія вражає дронами російські цілі

Головнокомандувач ЗСУ провів нараду щодо роботи безпілотних систем

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем. Вони підбили проміжні підсумки спільної роботи. Про це розповів головком на своїй сторінці у Facebook.

Так, Сирський заслухав доповідь командувача Сил безпілотних систем ЗСУ Вадима Сухаревського щодо формування визначених підрозділів, а також результатів застосування дронів у районах виконання бойових завдань. Також доповідали керівники структурних підрозділів видів і родів Збройних Сил та інших складових Сил оборони України щодо розвитку спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

"Визначив конкретні задачі з прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів безпілотних авіаційних комплексів, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження на полі бою передових технологічних розробок", - каже він.

Як наголосив головком, за підсумками вересня спостерігається позитивна динаміка ураження і знищення ворожих цілей ударними дронами.

Нагадаємо, полковника Вадима Сухаревського у червні цього року було призначено командувачем Сил безпілотних систем Збройних сил України.

Як повідомлялося, рекрутинг до Сил безпілотних систем триває безперебійно, однак охочих вступити – недостатньо.

До слова, створення Сил безпілотних систем сприятиме накопиченню та обміну досвідом, а також відкриє нові можливості у застосуванні безпілотників.

Читайте також

сьогодні, 14:14 1 переглянули