Скільки американців вважають Росію ворогом США: дані опитування

Скільки американців вважають Росію ворогом США: дані опитування
Скільки американців вважають Росію ворогом США: дані опитування

За результатами опитування компанії YouGov, більше половини американців вважають Росію та Іран ворогами США. Цей висновок зробили 55% та 56% респондентів відповідно. Проте, 25% і 21% громадян бачать ці країни лише недружньо налаштованими до Америки.

4% та 2% опитаних вважають Москву та Тегеран дружелюбно налаштованими, а 1% назвав і Росію, та Іран союзниками США. Але 15% не можуть визначитися зі ставленням Росії до Америки.

Згідно з опитуванням Financial Times та Школи бізнесу університету Мічігану, половина американців стверджує, що їх фінансове становище погіршилося під час президенства Джо Байдена. Так вважають 50% опитаних. Приблизно 42% зареєстрованих виборців думають, що їм буде краще, якщо Дональд Трамп переможе на виборах, а 33% проголосували за віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Крім того, за даними опитування Cook Political Report Swing State Project, віцепрезидентка США Камала Гарріс попереджає колишнього президента Дональда Трампа у п'яти з семи ключових штатів. Згідно з результатами опитування в Арізоні, Джорджії, Мічигані, Неваді, Північній Кароліні, Пенсильванії та Вісконсіні, Гарріс випереджає Трампа на один пункт. За неї готові проголосувати 48% виборців проти 47% за Трампа. 5% виборців ще не визначилися.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 132 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)