Скільки втратила Meta через четвертий поспіль квартал падіння?

Гігант Meta, тобто колишній Facebook, відзвітував про своє четверте підряд падіння. Квартал за кварталом компанія втратила 67 млрд доларів.

Глава компанії Цукерберг давно робить ставки на метавсесвіт, через що вся компанія має більше витрат ніж доходів, а тому інвестори також мало-помалу "зливають" акції. Як результат їх ціна почала падати. Падіння склало надзвичайні 20%. Тенденція зберігається 4 квартали підряд, що насторожує навіть тих інвесторів, що залишилися.

Материнською компанією залишається Facebook, та за заявою її витрати також виростуть майже на 16%, а також виростуть витрати на все той же метавсесвіт. Підрозділ Meta – Reality Lab, який і займається метавсесвітом, повідомив про збитки за період літа та початку осені. Виявилось, що він втратив колосальні 3,7 млрд доларів. При цьому дохід став меншим вдвічі.

Цукерберг прокоментував ситуацію доволі розмито. Він заявив, що думає про майбутнє, а тому збитки є неминучими. За його словами Meta також витрачає гроші на інші сфери, які стануть корисними для людства в майбутньому.