Скільки заробляє майстер манікюру вдома та в салоні

Останні роки робота майстром манікюру доволі популярна, бо ця професія не тільки прибуткова, але й дуже перспективна. Проте питання, скільки заробляють на нігтях залишається актуальною в будь-якій частині світу. 

Скільки заробляє майстер манікюру вдома та в салоні

Що стосується новачків, то питання, скільки заробляє манікюрниця на місяць, перед ними не стоїть. Вони напрацьовують свої навички, що також дуже важливо для заробітку у майбутньому. Проте у професії є свої особливості та складнощі. Тому, скільки заробляє майстер манікюру на день, не завжди стоїть на першому місці. 

Перспективи у професії майстер манікюру 

Майстер манікюру не тільки цікава професія, але й повʼязана з постійним ростом. Тому, скільки заробляє майстер нігтьового сервісу складається з цілого ряду факторів. Наприклад, потрібно враховувати саме витрати на навчання та на матеріали.

скільки заробляють на нігтях

Окреме питання, скільки заробляє майстер-початківець манікюру, коли він тільки почне напрацьовувати клієнтів. Бо саме цей фактор впливає на кінцевий заробіток майстра. При цьому на нігтях не можна економити, а тому орієнтуватися тільки на доходах не варто.

Чому орієнтуватися тільки на тому, скільки заробляють на манікюрі, не варто:

  • дохід не є чистим, бо з нього варто вирахувати ціни на матеріали та оренду;

  • додатково потрібно буде навчатись, що також стане великою частиною витрат;

  • стабільний заробіток буде не в день, та не в місяць, бо стабільний потік клієнтів на перший час буває тільки в салоні.

Вдома також можна облаштувати графік, але добитися стабільної кількості клієнтів щодня також не просто. Зазвичай майстер-початківець, виходячи з цих факторів, починає заробляти не одразу. Він має вкладатись та чимало, поки не прискорить свою роботу та не налагодить потік клієнтів.

Головні нюанси в заробітній платі майстра манікюру 

Заробітна плата майстрів манікюру може значно відрізнятися в залежності від багатьох чинників, таких як рівень навчання та досвіду, розташування, клієнтська база, популярність та репутація майстра. Головним чином, якщо спростити весь список, то нігтьовий майстер заробляє на своєму досвіді. Саме навички й стають основою того, скільки може заробити майстер. 

скільки заробляє майстер манікюру на день

Що ще суттєво впливає на заробіток майстра:

  • робота на дому;

  • робота в салоні.

Важливим є й той момент, що де б не працював майстер, він має офіційно оформляти свою діяльність. Платити податки, означає, додати ще одну категорію витрат, 

Майстер манікюру на дому

Робота вдома має свої переваги та недоліки. Майстру також треба вкладати гроші в оформлення робочого простору та закупку матеріалів. 

скільки заробляє майстер нігтьового сервісу

При цьому вдома може працювати й досвідчені майстри, а тому й заробіток може бути різний. Проте зазвичай дохід вдома трішки менший, ніж може запропонувати салон. 

Хто та як заробляє вдома:

  1. Початковий рівень. Від 20 доларів до за сеанс манікюру. Сума може змінюватися в залежності від обсягу роботи, вибраних послуг та розташування дому майстра.

  2. Досвідчений рівень. Від 50 до 100 доларів, можливо й більше за сеанс манікюру. Досвідчені майстри, які мають велику клієнтську базу та вражаючі роботи, можуть вимагати вищих тарифів.

Загалом, якщо мова йде про манікюр вдома, то майстер може сміливо сам визначати суму за той чи інший манікюр.

Майстер манікюру в салоні

Заробітна плата в салоні залежить від самого закладу та його оснащення. 

скільки заробляє майстер-початківець манікюру

Салон також платить майстрам в залежності від їх досвіду:

  1. Початковий рівень. Від 10 до 25 доларів на годину, залежно від салону та його розташування. Може також бути комісія від обсягу послуг.

  2. Досвідчений рівень: Від 25 до 50 доларів і навіть більше на годину. Досвідчені майстри можуть вимагати вищих тарифів, особливо якщо вони мають велику клієнтську базу та високий попит на їхні послуги.

Важливо враховувати, що всі ці цифри є приблизними і можуть змінюватися в залежності від регіону, конкретного салону чи практики на дому. За дизайн, наприклад, завжди можна заробити більше, як і за укріплення чи нарощення нігтів. 

Деякі майстри також можуть отримувати чайові від клієнтів, що може додатково вплинути на їхні доходи.