Скоро вже буде Паска-2: Автор хіта про Великдень записав нове відео

Маленький Матвійко нагадує про підготовку до Великодня

Шестирічний Матвійко Брус, відомий автор хіта "Скоро вже буде Пасха", відновив традицію нагадувати українцям про необхідність підготовки до Великодня. Його відео в соцмережах вже має понад 6 мільйонів переглядів.

У відео хлопчик пояснює, що настав час задуматися про закупівлю ковбаси, часничка та всього необхідного до святкування (тим самим він знову прорекламував родинний бізнес).

"Друзі, часник є, цибуля садиться. Бабуся в цій самій курточці. Значить що? Скоро вже буде Пасха! Тому замовляйте м'ясо, ковбасу, сардельки та курочку. Все-все, що є домашнє - замовляйте", - підкреслив хлопчик.

В кінці відео Матвій патріотично закінчує свою промову: "Слава Україні" - "Героям Слава". Ролик на тіктоку отримав понад 400 тисяч лайків.

У відповідь на це, користувачі великій масі почали записувати схожі відео, де вони також займаються у саду. Вони підкреслюють, що "легенда повертається".

Народний депутат України Роман Грищук також залишив свій коментар під відео.

Минулорічний хіт Матвія Бруса та гурту МЮСЛІ UA "Скоро вже буде Пасха" отримав майже 7 мільйонів переглядів і до сих пір залишається в трендах YouTube: кліп тримає 75-у позицію серед найкращих музичних відео.

Нагадаємо, шестирічний Матвій Брус з Черкаської області став зіркою соцмереж. Батько хлопчика виклав веселий монолог Матвія на своїй сторінці на YouTube, нагадуючи, що наближається Великдень і дорослим потрібно встигнути замовити смаколики до столу. Пізніше, співаки підхопили трек маленького українця, і він став зіркою соцмереж.

Матвій Брус також розповів, що мріє стати танкістом або фермером. Хлопчик також пояснив, що він не хворіє на "зіркову хворобу", бо на городі ще багато роботи.

Додаткові новини

Читайте також:

  • Великий піст 2024: традиції, календар харчування, правила та заборони
  • Деокупація Паски. Хто підсунув українцям "кулічі" і "пасХу"