Сльози наверталися: Зібров розказав про дружбу з Повалій

Співак Павло Зібров розповів, коли перестав спілкуватися з Таїсією Повалій, з якою дружив 28 років.

В інтерв'ю Григорію Решетніку зізнався, що був шокований поведінкою Повалій, яка живе й працює в Росії, підтримуючи жорстокі вбивства українців.

"Після 2014 року стосунки пішли вниз. Ми зрозуміли, що вони там сидять, на всіх концертах працюють. Риторика негарна про Україну. А 9 травня перед генералами й полковниками Тая співає пісню "Рідна мати моя". У мене сльози на очах і клубок у горлі. Думаю, що ж вона робить. Це ж дивиться увесь світ. Після писав Ліхуті й Повалій. Мені ніхто не відповідав", сказав Зубров.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Він закликав позбавити артистів-зрадників українських паспортів.

"Російським артистам скасували концерти в усьому світі. Вони нарешті сидять у себе в облозі. А в Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять куди завгодно. Їх пропускають, дають квитки. Одразу стають українцями, патріотами. За це мені шкода", наголосив артист.

Співак Павло Зібров розповів, що російські окупанти зробили з будинком його колеги, співачки Ірини Білик. Загарбники ввірвалися в заміський маєток артистки під час окупації Київщини. Розтрощили майже всю оселю. Втім, як каже Зібров, головне, що зараз Збройні сили України звільняють території від окупантів, а все інше можна відбудувати.