«Слуг народу» обурили заяви Безуглої, її можуть виключити з фракції

Представники «Слуги народу» висловлюють своє незадоволення заявами своєї колеги Марʼяни Безуглої, яка заявила про необхідність заміни військового керівництва України. За даними НВ, заступниця голови фракції Галина Янченко повідомила, що на наступному засіданні фракції будуть обговорюватися воєнні питання, а також пости Безуглої. Поки невідомо, коли точно відбудеться це засідання і яка буде реакція на заяви Безуглої. Вона додала, що пости Безуглої викликали хвилю обурення серед депутатів, а їхні позиції не збігаються з позицією партії. Заступниця керівника фракції зазначила, що важливим зараз часом є не критикувати ЗСУ, оскільки Україна веде боротьбу з ворогом.

Також, за даними НВ, деякі нардепи пропонували розглянути можливість виключення Безуглої з фракції. Нагадаємо, що нещодавно депутатка зробила провокативні пости, в яких критикувала головнокомандувача ЗСУ та висловлювала незадоволення зустрічами з відомою волонтеркою Даною Яровою.

Таким чином, висловлюйчи свою позицію, представники «Слуги народу» планують обговорити воєнні питання та пости Марʼяни Безуглої на наступному засіданні фракції.

Читайте також: 

  • Відставка Залужного? Представник президента у Верховній Раді відреагував
  • «Слуга» Безугла винесла на обговорення питання щодо служби в армії одного з членів сім’ї