Що відбувається із здоров'ям голови Пентагону? Стали відомі нові подробиці

Голова Пентагону Ллойд Остін госпіталізований після невдалої медичної процедури

Голова Пентагону Ллойд Остін перебуває в лікарні від 1 січня після невдалої медичної процедури. Конкретна дата його виписки поки невідома, але його стан покращується. За словами прессекретаря Пентагону Патріка Райдера, Остін перебуває в Національному військово-медичному центрі імені Уолтера Ріда та перебуває у гарному настрої. Він також підтвердив, що Остін розмовляв з президентом США Джо Байденом, але не надав подробиць про їхню розмову.

Минулої п'ятниці стало відомо, що Остін госпіталізований з ускладненнями після планової медичної процедури. Він провів чотири дні у відділенні інтенсивної терапії, поклавши справи на свою заступницю Кетлін Хікс. Ця госпіталізація була тримана в таємниці, навіть у Білому домі про це не знав ніхто. Однак Конгрес був сповіщений за кілька хвилин до офіційного анонсу.

Глава Пентагону взяв на себе відповідальність за розголошення інформації про свою госпіталізацію. Його стан є серйознішим, ніж повідомлявось раніше. Зараз Ллойд Остін продовжує одужувати і очікується його повне відновлення.