Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати

Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати
Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати

Нова пошта представила нові поштомати "Пошти Незламності"

Компанія Нова пошта представила нове покоління поштоматів, які отримали назву "Пошти Незламності". Ці інноваційні пристрої розроблені з урахуванням сучасних викликів та потреб користувачів за умов перебоїв з електропостачанням.

Про це пише "Хвиля", посилаючись на повідомлення прес-служби компанії.

Автономність та інші особливості

Ключовою особливістю нових поштоматів є їхня здатність працювати автономно протягом тривалого часу. Кожен пристрій оснащений сонячною панеллю потужністю 150 Вт та акумулятором ємністю 1,9 кВт/год. Завдяки цій комбінації поштомати можуть функціонувати до 16 години при повному навантаженні без необхідності додаткової зарядки.

Додаткові послуги для громад

Крім своєї основної функції зберігання та видачі посилок, "Пошти Незламності" пропонують додаткові послуги для місцевих громад. Вони обладнані точкою доступу Wi-Fi, що дозволяє користувачам отримувати доступ до Інтернету в зоні дії поштомату. Крім того, кожен пристрій має 12 вбудованих зарядних пристроїв для різних моделей мобільних телефонів і гаджетів.

Безпека та надійність

Особливу увагу при розробці було приділено безпеці та надійності поштоматів. Вони мають антивандальну конструкцію з надійними замками, а сонячні панелі вбудовані в дах пристрою для додаткового захисту. Розробники та відповідальні органи працюють над визначенням оптимальних локацій для встановлення нових поштоматів. Основним критерієм при виборі місць є наявність відкритого простору, який буде необхідний ефективної роботи сонячних панелей.

Нова пошта може потіснити Ощадбанк та Укрпошту у виплаті пенсій.

Читайте також