США відреагували на спекуляції щодо вибору між Україною та Ізраїлем

Міністр оборони США Ллойд Остін спростував неправдиві твердження про те, що Америка має обирати між Україною та Ізраїлем. Ілларіон Павлюк, начальник управління преси Міністерства оборони України, передав цю інформацію на брифінгу в Military Media Center.

Павлюк наголосив, що Міністр оборони США декларував абсолютну підтримку України без жодних сумнівів. Він підкреслив, що Америка залишається вірним партнером обох країн.

Павлюк також зазначив, що під час засідань і переговорів, Америка висловила свою рішучу готовність підтримати Україну і розуміння того, наскільки важлива ця підтримка для всього світу.

Схвалений Палатою представників США законопроєкт про тимчасове фінансування уряду не передбачає додаткову допомогу Україні. Однак, Пентагон має достатньо ресурсів для забезпечення поставок на найближчі тижні.

Таким чином, Міністр оборони США Ллойд Остін усунув усі сумніви щодо позиції США стосовно України та Ізраїлю, підтвердивши відданість Америки як вірному партнеру обох країн і готовність надавати підтримку Україні.