Стало відомо, яка стадія раку у короля Чарльза III

Лікарі виявили у короля Великої Британії Чарльза III онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр Ріші Сунак. Він сподівається на повне одужання монарха, з яким перебуває у постійному контакті. Про це пише The Guardian.

«Очевидно, як і всі інші, ми вражені і засмучені, і всі наші думки з ним та його сім'єю. На щастя, хворобу виявили на ранній стадії. Я, звичайно, перебуваю в постійному контакті з ним і продовжуватиму спілкуватися з ним у звичайному режимі», – сказав Сунак.

Раніше в Букінгемському палаці заявили, що Чарльз III оприлюднив свій діагноз, щоб уникнути чуток і надати підтримку тим, хто бореться з раком. Глава Сполученого Королівства сподівається якнайшвидше повернутися до повноцінної громадської діяльності, наголосили у Букінгемському палаці.

Принц Уельський Вільям взяв на себе деякі обов'язки

Король відкласти обов'язки, але продовжить виконувати державні, включаючи роботу з документацією. Його син, принц Уельський Вільям, взяв на себе частину публічних обов'язків. Принц був змушений повернутися раніше терміну з відпустки, щоб доглянути за дружиною, яка була операцію.

Принц Гаррі підтримує короля

Принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із родиною під час боротьби короля з раком. Поки що невідомо, чи зустрічатиметься Гаррі з братом, принцом Вільямом. Принцеса Меган залишилася в Каліфорнії з дітьми. Герцогиня залишилася там через екстремальну погоду, яка призвела до повені.