Стало відомо, хто представлятиме Україну на конкурсі «Міс Всесвіт 2024» (фото)

Міс Всесвіт 2024 - репрезентантка України
Міс Всесвіт 2024 - репрезентантка України

Переможницею конкурсу "Міс Всесвіт Україна" на 2024 рік стала 20-річна Аліна Пономаренко. Вона тепер буде представляти Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт" в 2024 році.

Рішення провести відбір представниці України на конкурсі "Міс Всесвіт" у режимі онлайн-співбесід було прийняте, як і торік, спільно з партнерами з Miss Universe (США). Процес відбору тривав декілька місяців і включав багато претенденток, включаючи одружених/розлучених жінок і матері з дітьми.

Аліна Пономаренко є випускницею Національного університету "Одеська юридична академія", де вона навчалася за спеціальністю "Міжнародна юстиція та право".

Дівчина має великий досвід роботи моделлю. У минулому році вона перемогла на конкурсі "Міс Одеса" і потрапила до ТОП-10 міжнародного конкурсу Miss Supertalent-2023, який проходив в Південній Кореї.

Крім модельної кар'єри, Аліна активно займається благодійністю. Вона створила соціальну ініціативу під назвою "Дерево любові", яка допомагає бабусям і дідусям з міста Одеси, які потребують підтримки. В рамках цієї ініціативи забезпечується літнім людям медикаментами, продуктами харчування та необхідними речами, а також з ними постійно спілкуються та допомагають у повсякденних справах. Крім того, Аліна також бере участь у зборах коштів для військових та є донором крові.

Переможниця конкурсу активно займається спортом, зокрема художньою гімнастикою та йогою. Вона також має хобі - читає книги, пише вірші та грає на фортепіано.

Президентка конкурсу "Міс Всесвіт Україна" Анна Філімонова підкреслила, що метою України на міжнародній арені є розповісти світу історію країни та боротися за правду і мир, закликаючи світову спільноту підтримати Україну та звернути увагу на агресію Росії.

Раніше випускниця конкурсу "Міс Європа" Мілена Мельничук заявила, що перше місце на цьому конкурсі було куплене росіянкою. Також повідомлялося, що Росія не братиме участі у міжнародному конкурсі "Міс Світу" через неприпустиму поведінку росіянки на конкурсі "Міс Європа".

Читайте також