Стало відомо, скільки новинок презентує Apple до кінця року

Новинки від Apple до кінця року
Новинки від Apple до кінця року

Американська компанія Apple планує провести презентацію незабаром, повідомляє агентство Bloomberg. На заході будуть представлені щонайменше сім нових пристроїв, більшість з яких уже виробляються і готуються до поставки на склади.

Наразі ці новинки відомі за каталожними номерами. Зокрема, ноутбук MacBook Pro початкового рівня з 14-дюймовим екраном та чіпом M4 отримав код J604. Коди J614 і J616 належать високопродуктивним MacBook Pro з діагоналями 14 і 16 дюймів відповідно, вони оснащені чіпами M4 Pro і M4 Max. Про пристрій J623 нам відомо, що це новий 24-дюймовий комп'ютер іMac. А J773 - це Mac mini на базі чіпів M4 та M4 Pro.

Раніше компанія Apple офіційно представила новий смартфон iPhone 16. У ньому було оновлено дизайн і перенесено об'єктиви камери. Розробники заявили, що нова модель отримала 50% міцніший екран з яскравістю до 2000 ніт. Крім того, в смартфоні додали кнопку для керування камерою. iPhone 16 також оснастили процесором A18, який може працювати зі штучним інтелектом.

Нагадаємо, що Apple вже представила нові пристрої на презентації, яка відбулася 9 вересня. Наприклад, в США продажі iPhone 16 розпочнуться 20 вересня, а в Україні - на тиждень пізніше, 27 вересня.

Читайте також

В Instagram з’являться нетипові акаунти
вчора, 14:41 189 переглянули
Акаунт в Instagram з нетиповими зображеннями