Стало відомо, скільки пропозицій на онлайн-шлюб у «Дії» подали українці

Зображення групи людей,подавших пропозицію до «Дії»
Зображення групи людей,подавших пропозицію до «Дії»

Шлюб онлайн: попит та результати

У застосунку Дія, який пропонує послугу "Шлюб онлайн", за три дні своєї роботи пропозицію про одруження зробили 416 133 українці. Однак, лише у 49 282 випадках відповідь була позитивна. Про це повідомив Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації.

За словами міністра, сервіс "Шлюб онлайн" став революційним, набравши широку популярність. За перші 24 години своєї роботи, українці зарезервували дати для шлюбів на наступні два місяці.

Результати за три дні в цифрах: 416 133 пропозиції зробили користувачі. Цікаво, що позитивних відповідей лише 49 282, тому спробуйте ще раз. 1 247 пар подали заяви про шлюб

Одруження онлайн відбулося вже у 197 пар з моменту запуску бета-тестування сервісу.

Зазначимо, що Мінцифри запустило послугу "Шлюб онлайн" у застосунку "Дія". Цей сервіс дозволяє одружитися всього в кілька кліків, без необхідності збирати документи та відвідувати офіси. Для громадян України доступний повний цикл процедур, починаючи з подання заяви, шлюбу онлайн і закінчуючи отриманням свідоцтва.

Михайло Федоров наголосив, що завдяки сервісу "Шлюб онлайн" військові та пари, які перебувають далеко одне від одного, зможуть одружитися незалежно від просторових обмежень - відстані між містами чи навіть країнами.

Нагадаємо, що бета-тест онлайн-шлюбу в застосунку "Дія" був запущений Мінцифри 29 травня.

Читайте також

В Instagram з’являться нетипові акаунти
вчора, 14:41 188 переглянули
Акаунт в Instagram з нетиповими зображеннями