Суд ухвалив заходи безпеки для нардепа Дубінського (документ)

Печерський Суд міста Києва прийняв рішення про застосування заходів безпеки щодо народного депутата Олександра Дубінського. Згідно з цим рішенням, його будуть утримувати в окремій камері. Про це повідомлено у Telegram-каналі Дубінського.

Документ говорить: "Застосувати до підозрюваного Дубінського Олександра Анатолійовича, 19.04.1981 р. н., заходи безпеки у вигляді окремого тримання".

Отже, суд вирішив утримувати Дубінського в окремій камері, відокремленій від інших. Це рішення було прийняте суддею Світланою Шапутько. Варто зауважити, що підпис судді відсутній у цьому документі.

Нагадаємо, що 7 грудня Київський апеляційний суд залишив під арештом народного депутата України Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді.

14 листопада Печерський районний суд Києва прийняв рішення про запобіжний захід для Дубінського, якого також підозрюють у державній зраді. Він залишатиметься під вартою протягом 60 днів, до 12 січня.

Зазначимо, що 15 березня партія "Слуга народу" виключила Дубінського зі своїх рядів. Крім того, його також можуть відкликати із Комітету Верховної Ради з питань фінансів.

У свою чергу, Печерський суд Києва вирішив накласти арешт на майно підозрюваного в державній зраді народного депутата Дубінського. Також було арештовано майно його матері та колишньої дружини.

Читайте також:

  • Операція "Буратіно". Чому арешт Дубінського - це вибачення перед Байденом
  • "Буратіно вже не той". Соцмережі відреагували мемами на затримання Дубінського (фото)