«Світла не буде»: «Укренерго» попереджає про роботу шахраїв

«Світла не буде»: «Укренерго» попереджає про роботу шахраїв

Компанія "Укренерго" попереджає про появу шахраїв, які використовують її назву, щоб привернути увагу до своїх сторінок у соцмережах. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

"Обережно, шахраї! Недоброчесні користувачі соцмереж знову використовують назву "Укренерго" для заманювання українців на свої сторінки. Наші підписники надіслали нам черговий приклад відверто "клікбейтної" сторінки з фейковим попередженням про відсутність світла", - йдеться у повідомленні.

Також вони зазначають, що для залучення відвідувачів до фейкової сторінки "Укренерго" на Facebook, шахраї розмістили посилання на Telegram-канал, де, як вони стверджують, можна записатися в електронну чергу для відвідування ТЦК.

Нагадаємо, у кінці липня очікується покращення в енергосистемі України, оскільки генеруюче обладнання закінчило ремонт. Про це заявив радник прем'єр-міністра України, член наглядової ради НЕК "Укренерго" Юрій Бойко у програмі Суспільного.

Член наглядової ради НЕК "Укренерго" зазначив, що хоча дефіцит енергії в системі все ще існує, він буде значно меншим. Він також додав, що спека призвела до збільшення навантаження в системі і значних обмежень.

Як повідомлялося раніше, Україна докладає всіх зусиль, щоб збільшити імпорт електроенергії.

Крім того, Кабінет міністрів працює над тим, щоб не вимикати електропостачання жителям прифронтових територій України.

Читайте також: