Тарнавський розповів про ситуацію в Авдіївці

Ситуація у Авдіївці: бої тривають, противник несе великі втрати

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що сили оборони України продовжують оборонну операцію у місті Авдіївка та вдаються до всіх зусиль, щоб стримати ворога.

За його словами, бої тривають у межах міста, і українські війська використовують усі свої сили та засоби для стримування ворога. Також проводиться планове підсилення підрозділів та маневр військами на небезпечних напрямках.

Командувач зазначив, що вже готові нові позиції та продовжуються роботи з укріплення міста. "Командири на місцях знають своє завдання та виконують його згідно з планом Головнокомандувача ЗСУ щодо стабілізації ситуації на даному напрямку", - додав Тарнавський.

"Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас - збереження життя українського солдата. Авдіївська оборонна операція продовжується. Наші воїни й надалі нищать армію окупанта та перемелюють ресурси і резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає в бій", - заявив Тарнавський.

Нагадаємо, що українські сили намагаються стримати просування російських окупантів у районі Авдіївки та під Бахмутом. До цього була терміново передислокована Третя окрема штурмова бригада.