Термін спливає: До українців терміново звернулися щодо передачі даних лічильників газу

Термін спливає: Телефонний дзвінок до українців
Термін спливає: Телефонний дзвінок до українців

Газівники закликають українців передавати показання газових лічильників щомісяця з 1 по 5 число. Це допоможе отримувати актуальні дані в квитанціях. В іншому випадку, платіжки будуть нараховуватися за середніми даними, які можуть перевищувати реальне споживання. Сервіс 104ua більше не працює, тому споживачам пропонується використовувати інші сервіси: особистий кабінет Газмережі, сайт чи чат-бот GASUA, або звертатися до локального оператора газорозподільних мереж. Показання можна передати, зателефонувавши на гарячу лінію Нафтогазу або відправивши СМС на номер 4647.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" рекомендує передавати показання з 28 числа попереднього місяця для ефективнішої обробки даних. Це можна зробити через особистий кабінет на сайті компанії або за допомогою чат-бота GASUA у Viber та Telegram.

Ціни на природний газ залишаться незмінними щонайменше до кінця квітня 2025 року. Для населення вартість газу становитиме 7,96 грн за кубометр. Нафтогаз України забезпечує газом 98% українських домогосподарств, що складає близько 12 мільйонів споживачів.

Нагадаємо, ціни на автогаз не припиняють зростання: як АЗС змінили вартість бензину та дизелю.

Читайте також