Тернопільська міськрада передала допомогу військовій частині – віддали стару бруківку

Тернопільська міська рада передала бруківку на потреби військової частини

Одна з військових частин звернулася до Тернопільської міської ради з проханням надати будівельні матеріали. Зокрема, їм були необхідні залишки бруківки. Міська рада вирішила передати їм стару демонтовану бруківку, яка була зібрана під час ремонту вулиць міста. Керівники військової частини також звернулися з проханням про передачу комп'ютерної техніки, на суму практично 150 тис. грн.

Бруківка та техніка передані безоплатно

Тернопільські комунальні підприємства мали 50 тонн старої бруківки та щебеню, які не використовувалися. Рішенням міського виконавчого комітету вирішено передати цей матеріал безоплатно військовій частині. Крім того, було передано три ноутбуки та 11 пристроїв для друку, ксероксу та сканування.

Ця бруківка та каміння насправді є непридатні до повторного користування для ремонту об'єктів житлово-комунального господарства. Тепер керівники військової частини просять надати їм ці матеріали для використання у своїй діяльності

Суперечки довкола ялинки в Тернополі

Напередодні, у місті Тернопіль почали знімати іграшки та ілюмінацію з ялинки. Однак мешканці масово зверталися до комунальників з просьбою не демонтувати символ зимових свят.