Терорист Гіркін знайшов собі роботу у в'язниці

Терорист Гіркін у в'язниці
Терорист Гіркін у в'язниці

Український терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) знайшов працю в колонії на швейному виробництві. Цю новину повідомила його дружина Мирослава Регінська.

Дружина Гіркіна розповіла, що адвокат зміг розмовитися з ув'язненим терористом. Виявилося, що в колонії Ігор займається різанням на швейному виробництві.

Проте злочинець також скаржиться на проблеми зі зором і просить надіслати йому окуляри з діоптріями, оскільки його робота вимагає уваги до дрібних деталей.

Засудження терориста Iгоря Гіркіна

Нагадаємо, Московський міський суд виніс вирок колишньому «міністру оборони ДНР» Ігорю Стрєлкову (Гіркіну). Його звинуватили у закликах до екстремістської діяльності (ч. 2 ст. 280 КК РФ) і засудили до чотирьох років утримання в колонії загального режиму. Раніше Гіркін оголосив свій намір брати участь у виборах президента РФ, які відбудуться у березні 2024 року.

За даними британської розвідки, засудження Ігоря Гіркіна до чотирьох років в'язниці свідчить про те, що Кремль переслідує всіх критиків свого режиму.

Катастрофа літака MH17

Понад десять років тому, 17 липня 2014 року, в небі над Донбасом був збитий літак Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines. Цей пасажирський літак виконував регулярний рейс MH17 з Амстердаму до Куала-Лумпура. Через три години польоту в нього влучила ракета з російського ЗРК "Бук".

Внаслідок цієї авіакатастрофи загинули 298 людей, включаючи 80 дітей, - всі, хто був на борту літака. Цю трагедію розслідували міжнародні слідчі з дозволу України, де сталася катастрофа. В розслідуванні брали участь Нідерланди, які мали найбільше громадян серед загиблих літака MH17.

Читайте також