«Ти – це мудрість». Порошенко щемливо привітав дружину з днем народження

П. Порошенко вітає М. Порошенко з днем народження

Президент України Петро Порошенко привітав свою дружину Марину з днем народження в соцмережах. Він підкреслив, що він завжди вражається тим, як Марина за будь-яких обставин залишається оптимісткою та здатною розв'язувати всі проблеми з мудрістю.

«Ти – це мудрість, краса та жіночність.Ти – це доброта, людяність та самопожертва.Ти – це сила, підтримка та опора.Так хочеться багато тобі сказати. Але й ти сама все знаєш. За майже 40 років спільного життя ти ніколи не опускала руки. Своєю мудрістю ти здатна вирішувати будь-які проблеми. І це надзвичайно мене захоплює.Ти ніколи не сумнівалася у нашій перемозі, і продовжуєш робити все для неї.Ти надзвичайна оптимістка і завжди нею була.Дякую, кохана, що поруч. Завжди. В горі, в радості і у війні. Вірю, що скоро – в перемозі.Кохаю. З днем народження, моя Марино!», - написав Порошенко.

Раніше Петро Порошенко згадував, як Марина Порошенко відмовилася їхати з Києва та просила камуфляж і зброю під час початку вторгнення в Україну.

«Моя найбільша підтримка та опора. Завжди поруч. У найщасливіші та найважчі дні. Як от 24 лютого. Коли ти попросила знайти камуфляж твого розміру і видати зброю. Бо ти не збираєшся їхати з Києва.Пишаюся, що 38 років тому я не помилився, коли обрав саме таку дружину – бойову, патріотичну, професійну, світлу, чуйну, мудру та чарівну. Кохаю тебе, Марино. Кохаю міцніше з кожним днем», - написав Порошенко.

Петро і Марина Порошенки привітали українців з Новим роком.

«Ми пережили цей рік. Ми – це нація неймовірних людей. Людей, які можуть донатити, плести сітки, ліпити вареники, тягати гуманітарну допомогу через напівзаблокований кордон, і головне - утилізувати орків сотнями протягом доби», - зазначив експрезидент.

Порошенко також розповів про чотири речі, які треба терміново зробити на фронті.