Трагедія у Мирнограді. Російські терористи розстріляли автобус із працівниками «Метінвесту»

Уламки автобуса з розстріляними працівниками
Уламки автобуса з розстріляними працівниками

Увечері 12 липня в центрі міста Мирноград відбулася атака з боку російських сил. Під обстріл потрапив автобус Збагачувальної фабрики «Свято-Варваринська». Унаслідок цього терористичного акту загинули три працівника компанії «Метінвест Покровськвугілля», повідомляє компанія. Також постраждали троє робітників, які отримали поранення різного ступеню тяжкості. Усіх потерпілих було доставлено до лікарень для надання необхідної медичної допомоги.

За даними Нацполіції, російські війська вдарили по Мирнограду двома авіабомбами «УМПБ Д-30СН. Вони влучили в зупинку та адмінбудівлю. В результаті цих атак загинули троє чоловіків, зокрема 42-річний водій автобуса. Жінка, яка народилася в 1983 році, померла в лікарні. Також є постраждалі: 16-річний хлопець та ще 8 людей у віці від 20 до 62 років.

В результаті атаки постраждали 8 багатоквартирних і 5 приватних будинків, 4 магазини, 2 школи та цивільний автомобіль.

Нагадаємо, що російські загарбники скинули на підприємство в місті Селидове Донецької області дві керовані авіабомби, а також атакували місто касетними боєприпасами та ФАБ-500. У результаті цих нападів загинули щонайменше п'ятеро людей. 

Читайте також