Трамп і Гарріс замість других дебатів можуть дати інтерв'ю - ЗМІ

Дональд Трамп і Камала Гарріс говорять в інтерв'ю
Дональд Трамп і Камала Гарріс говорять в інтерв'ю

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився від наступних дебатів з віце-президентом Камалою Гарріс. Проте обидва кандидати на посаду президента можуть дати інтерв'ю, повідомляє Axios.

За даними видання, Трамп та Гарріс розглядають можливість взяти участь у програмі "60 хвилин" на каналі CBS News. Якщо це станеться, їх інтерв'ю буде транслюватись одне за одним 7 жовтня як грандіозний фінал передвиборної кампанії.

За повідомленням Axios, кампанія Гарріс проводить активні переговори з програмою "60 хвилин". Джерела з оточення Трампа стверджують, що інтерв'ю відбудеться найближчим часом, але поки не встановлено точну дату.

Новини про інтерв'ю

Зазначається, що "60 хвилин" зробили несподіваний крок, розкривши намір брати інтерв'ю в статті Девіда Баудера з Associated Press від 12 вересня.

У статті зазначено, що Скотту Пеллі було доручено взяти інтерв'ю у Трампа, а Білл Уітакер мав провести інтерв'ю з Гарріс. Зокрема, Уітакер вже брав інтерв'ю у Гарріс минулої осені, що дало можливість познайомитися і допомогло активізувати кампанію.

Крім того, також запрошено кандидатів на посаду віце-президента Тіма Уолца та Джей Ді Венса.

"Я впевнений, що це буде дієво. Жодна кампанія не відмовиться від можливості з'явитися в "60 хвилинах"", - заявив Білл Оуенс, виконавчий продюсер шоу, Асоційованій пресі.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також