Третя окрема штурмова бригада була терміново передислокована на Авдіївку

Третя окрема штурмова бригада була терміново передислокована для посилення українських військ у районі Авдіївки

Пресслужба бригади в Telegram повідомляє, що окремі батальйони 3-ї ОШБр провели рейд у районі Авдіївки, який захопив противник. Чисельність сил противника оцінюється приблизно в сім бригад. Одночасно ситуація в місті вкрай критична на той момент, коли бригаду вводили.

Андрій Білецький, командир 3-ї ОШБр, заявив, що наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм в боротьбі з постійним зростанням чисельності ворожих бригад.

Складна ситуація в Авдіївці

Протягом перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил Росії було завдано критичного ураження. Однак, ситуація в Авдіївці залишається загрозливою і нестабільною, оскільки наш ворог продовжує ротацію своїх військ і перекидати їх до міста.

722-га доба війни та активність ворога

Продовжується 722-га доба війни Росії проти України. За останню добу відбулося 83 бойових зіткнення. Загалом ворог здійснив 4 ракетні удари та 106 авіаційних ударів, а також провів 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктів. У результаті російських терористичних атак є жертви серед цивільного населення і завдані значні пошкодження місту та інфраструктурі.

Стримування ворога на Авдіївському напрямку

На Авдіївському напрямку наші захисники продовжують стримувати ворога, який намагається оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону і завдають ворогу великих втрат. За минулу добу Сили оборони успішно відбили 34 атаки ворога у районі Авдіївки та ще 6 атак неподалік від Сєверного та Невельського Донецької області.