Третя штурмова ліквідувала під Авдіївкою батальйон окупантів

Українські військові, що борються під Авдіївкою на Донеччині, успішно відбили атаку окупантів, знищивши їх батальйон. Крім того, нашим військовим вдалося пошкодити і два танки, а також ворожі дрони. Про це повідомляє пресслужба Третьої штурмової бригади Збройних Сил України.

«За минулий тиждень підрозділи Третьої штурмової бригади ліквідували кількість живої сили ворога, еквівалентну російському батальйону», - йдеться в заяві.

Зазначається, що за результатами боїв було знищено 146 ворожих солдатів, а 287 отримали поранення. Крім того, розбиті були ворожі дрони "SuperCam" і "Ланцет", а також два танки Т-80 і БМП-3, а Сау "Нона-С" стала пошкодженою.

«На Авдіївському напрямку ворог продовжує атакувати та штурмувати українські передові позиції. Завдання Третьої штурмової - знищити максимум», - написали військові.

Наслідки захоплення Часів Яр

Захоплення окупантами Часів Яр на Донеччині надало їм обмежену, але значну перевагу на цій ділянці фронту.

Раніше, під час бою тривалістю 15 хвилин, танкісти 53-ї Окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха знищили три танки ворога.

Варто зазначити, що продовжується 761-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу відбулося 60 бойових зіткнень. Загалом, ворог здійснив 33 ракетних та 70 авіаційних ударів, а також провів 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.