Трінчер у своєму кліпі показалася в обіймах нового чоловіка (відео)

Кадр з кліпу Трінчер з її новим чоловіком
Кадр з кліпу Трінчер з її новим чоловіком

Українська співачка Анна Трінчер та співак Cheev спільно записали пісню "Не знаю". У відеокліпі вони зіграли ролі екскоханців, які стикаються з внутрішнім конфліктом та боряться зі спогадами про минуле.

Анна Трінчер пояснила, що ця пісня є закликом до реального кохання, яке потребує часу, зусиль та щирості. Вона наголосила на тому, що стосунки потребують постійної роботи, готовності слухати, розуміти та будувати спільне майбутнє.

Для мене ця пісня – заклик до того, що справжнє кохання вимагає часу, зусиль і щирості. Кохати треба вчасно, не відкладати на потім і не боятися вкладати всі свої емоції та сили у стосунки. Адже любов – це не лише відчуття, а й велика робота. Я хочу донести до кожного, що стосунки – це не просто романтика, а щоденна праця, готовність слухати, розуміти і будувати спільне майбутнє разом

Cheev розповів, що пісня "Не знаю" розповідає про почуття самотності та втрати, які переживає кожна людина після розриву стосунків.

Це момент, коли у тобі борються дві людини: одна каже, що розрив був правильним рішенням, але друга нагадує, скільки у вас в парі було неймовірних моментів, які зробили вас ближчими і які не хочеться забувати

Нещодавно Анна Трінчер стало зле під час поїздки поїздом, але, завдяки допомозі провідника та подруги, їй вдалося впоратися з цим інцидентом.

Читайте також