Туристи масово критикують найромантичніше місто світу

Туристи критикують відоме романтичне місто
Туристи критикують відоме романтичне місто

У Парижі дуже багато людей. На рік на кожен квадратний кілометр припадає близько 351 429 осіб. Туристи, які відвідують місто, досить незадоволені і критикують його. Цю інформацію повідомило британське видання Express.

Співвідношення туристів до місцевого населення у Парижі становить 1 708%. Це має великий вплив на рейтинг міста серед туристів.

Проблеми Парижа

Туристи скаржаться на Париж. Вони зауважують, що там практично неможливо відвідати популярні місця через величезні черги. Люди жартують, що якщо ви хочете зекономити гроші на готелях і провести більшу частину часу у чергах, тоді їздіть в Париж.

Люди також обурюються тим, що місто не прибирається швидко. Тому воно залишає враження брудного міста.

Один турист сказав: "Якщо ви хочете витратити багато грошей, щоб стояти годинами в чергах на кожному відвідуваному місці, де багато людей, тоді їздьте в Париж. Люди грубі, і ви не можете безпечно їздити на метро після 21:00".

Ще одна проблема - крадіжеї. Туристи бояться, що їх можуть позбавити гаджетів, гаманців та інших речей.

Інший незадоволений відвідувач сказав: "Це місто відоме кишеньковими крадіжками, продавцями вкрадених мобільних телефонів, невихованими людьми, брудними районами, вуличними бійками та переповненими місцями".

Однак, є люди, які захищають Париж і стверджують, що це одне з найпрекрасніших міст у світі. Вони вважають, що художні музеї та Ейфелева вежа зробили місто дуже приємним. Експерти не виявляють значного зниження інтересу до Парижу, навпаки, вважають, що воно залишиться найромантичнішим містом.

На виставці творів українських митців Fenetre в Парижі представлено роботи 24 авторів, включаючи живопис, графіку, фотографію, пластику та ювелірні вироби.

Читайте також