У Британії чоловік розстріляв з арбалета родину ведучого BBC

Чоловік з арбалетом розстріляв родину
Чоловік з арбалетом розстріляв родину

У Великій Британії стався потрійне вбивство, коли нападник вбив з арбалета трьох жінок - матір та її двох доньок. Поліція оголосила підозрюваного в розшук. Про це повідомляє Bild.

58-річний спортивний ведучий BBC Джон Хант повернувся додому приблизно о сьомій годині вечора. У своєму будинку в невеликому містечку Буші на північ від Лондона він знайшов дружину Керол (61 рік) і доньок Луїзу (25 років) і Ганну (28 років), які були важко поранені.

Сусідка розповіла виданню Mirror, що вчора ввечері чула крики з будинку Хантів. На місце злочину прибули поліцейські та лікарі швидкої допомоги, але жодну з трьох жінок не вдалося врятувати - всі вони померли на місці. Місце знаходження третьої дочки Ханта в момент злочину залишається невідомим.

За інформацією поліції, нападник спочатку прив'язав жертв, а потім виконав прицільні постріли з арбалета. Офіцери обшукали будинок Кліффорда: вони знайшли його автомобіль, але самого підозрюваного не знайшли.

Імовірно, вбивця - 26-річний Кайл Кліффорд, колишній хлопець однієї з дочок. Daily Mail пише, що Кліффорд все ще переховується зі зброєю в Лондоні. Крім арбалета, у нього може бути інша зброя.

До слова, у російському Іжевську бійця приватної військової компанії "Вагнер" Артема Єгорова засуджено до 15 років ув'язнення за вбивство друга дитинства та спробу вбивства своєї дівчини.

Читайте також