У Челябінську школяр з молотком напав на однокласників, одна дитина у критичному стані (відео)

Школяр з молотком напав на однокласників
Школяр з молотком напав на однокласників

У Челябінську один з учнів школи напав на своїх однокласників з молотком, в результаті одна дівчинка опинилася в лікарні у критичному стані. Про це повідомляють російські телеграм-канали.

За даними видання Shot, 13-річний хлопець з корекційної школи зміг пронести молоток до класу сьогодні вранці. Він побіг до своїх однокласників і почав атакувати їх хаотично. Особливо постраждала одна дівчинка.

Згідно з даними SHOT, 13-річний Рома проломив череп своїй однокласниці Валерії молотком. Дівчину було доставлено до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні, її життя зараз в руках лікарів. Стан дівчинки оцінюється як критичний.

Нападник не вибирав конкретну жертву, він атакував хаотично при вході до класу. Учителька хімії помогла учням, кинувшись на підлітка. За інформацією видання, вчителька отримала незначні поранення.

За даними, підліток, який здійснив напад на однокласників, був під наглядом шкільного психолога, він був замкненим та майже не спілкувався з однолітками.

«За попередніми даними, челябінський підліток, який здійснив напад на школу, був учасником смертельного квесту суїцидальної гри. Школяру задавали завдання, фіналом яких мало стати самогубство. Але він не зумів завершити їх до кінця. Після нападу його затримали. Роман часто розмірковував про світовий порядок, нацизм, силу зброї та свободу слова», - повідомляють.

Затриманий підліток разом з батьками перебуває в поліції. У результаті постраждали четверо людей: троє учнів - Лера, Маша і Андрій, а також вчитель. У вчителя зламаний палець. Усі школи Челябінської області зміцнили заходи безпеки.

Раніше повідомлялося про напад на школу №5 в місті Сосновий бір під Улан-Уде. Учень 9-го класу з армійським топором напав на учнів і вчительку, а потім підпалив клас.

Читайте також

Названо найнебезпечніший пляж на Землі
сьогодні, 07:47 6 переглянули
Названо найнебезпечніший пляж на Землі