У центрі Кельна вдруге за тиждень прогримів вибух: є постраждалий

Постраждалий в результаті вибуху в Кельні
Постраждалий в результаті вибуху в Кельні

У центрі Кельна відбувся ще один вибух. Цього разу злочинець підклав вибухівку під двері магазину одягу LFDY. Магазин був повністю зруйнований, а один випадковий перехожий отримав поранення, повідомляє Kölner Stadt-Anzeiger.

Свідок повідомив поліцію про вибух о 5 ранку після того, як почув гучний звук. Вибух стався перед магазином одягу, але деталі події ще не встановлені. В будівлі були пошкоджені вікна, і пожежним довелося гасити невелику пожежу.

Одна людина спробувала загасити вогонь до прибуття пожежної служби і як свідок була опитана поліцією. Магазин LFDY в Кельні є популярним місцем серед молоді і керується компанією зі штаб-квартирою в Дюссельдорфі. Магазин був відремонтований та відкритий у листопаді 2022 року.

Це вже другий випадок вибуху в Кельні лише за останні два дні. Нічний клуб Vanity був зруйнований в результаті вибуху, від якого постраждала прибиральниця закладу і потрапила до лікарні. Власник клубу повідомив, що вибуховий пристрій був підкладений біля будівлі. Поліція розглядає версію кримінальних розборок наркоторговців.

Читайте також