У «Дії» запрацювала нова функція

Нова функція на сайті
Нова функція на сайті "Дії"

Сканування штрихкодів для перевірки участі в програмі "Національний кешбек"

У застосунку "Дія" запрацювала функція сканування штрихкодів товарів для перевірки їх участі в програмі "Національний кешбек". Про це повідомив Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій.

"Додали новий інструмент до сервісу "Нацкешбек" у "Дії" - сканер штрихкодів. Тепер з "Дією" можете наперед дізнатися, чи нараховується кешбек за товар. Не потрібно уточнювати у касирів супермаркету чи шукати позначку на упаковці", - йдеться в повідомленні.

Щоб дізнатися потрібну інформацію, потрібно навести сканер на штрихкод на товарі. Якщо обраний товар є учасником проєкту, кешбек буде нараховано. Якщо ні - "Дія" сповістить про це.

Бета-тестування програми "Національний кешбек"

Наразі бета-тестування сервісу "Національний кешбек" триває і поступово до нього додається новий функціонал.

Нагадаємо, після етапу бета-тестування в Україні офіційно стартувала програма підтримки громадян "Національний кешбек".

10% кешбеку за українські товари

З 2 вересня у застосунку "Дія" почали тестувати послугу "Національного кешбеку". За купівлю вітчизняних товарів повертатимуть 10%. Таким чином українці зможуть отримувати до 3 тисяч гривень кешбеку щомісяця.

До програми "Національний кешбек" приєднались понад 1 тисяча компаній та 167 ФОПів станом на 13 вересня 2024 року. Серед них є кілька компаній з власниками з Росії, а також один бізнес, яким до сьогодні володіє громадянин РФ.

Читайте також