У Дніпрі після атаки окупантів вже троє зигиблих, поранені діти

Поранені діти після атаки окупантів
Поранені діти після атаки окупантів

Росія завдала удару по житловому кварталі у місті Дніпро. За інформацією голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, дві жінки загинули, загалом у місті вбили трьох людей російські ракети.

Проводяться рятувальні роботи у Дніпрі. Наразі відомо про трьох загиблих і 14 постраждалих, серед яких 4 дітей.

Моніторингові місцеві канали показали наслідки ударів росіян по місту. Очевидці розповідали, що після "прильотів" у Дніпрі склалася жахлива ситуація. У житлових кварталах пошкоджені автомобілі, вітрини магазинів та житлові будинки.

Нагадаємо, о 00:10 у Києві і в декількох областях оголосили повітряну тривогу, яка була скасована о 01:15. Також о 20:55 у Києві вже була оголошена тривога. Пов'язано це з загрозою ударних дронів.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у місті є одна загибла людина внаслідок ворожого удару безпілотниками.

25 жовтня в Україні оголошено повітряну тривогу через зліт російського винищувача МіГ-31К, який перевозить ракети Кинджал. О 11:57 Повітряні сили ЗСУ повідомили про відбій ракетної загрози.

Противник протягом минулої доби здійснив ракетний удар із застосуванням однієї ракети, 70 авіаційних ударів із застосуванням 106 КАБів, понад 600 атак дронами-камікадзе та близько 3000 обстрілів наших позицій та населених пунктів з використанням різних видів зброї.

Також, під час повітряної тривоги в Запоріжжі також сталися вибухи.

Читайте також