У Дніпрі та Запоріжжі під час тривоги пролунали вибухи

Вибухи в Дніпрі та Запоріжжі
Вибухи в Дніпрі та Запоріжжі

У Дніпрі та Запоріжжі ввечері 25 жовтня відбулися вибухи, пов'язані з ракетною атакою. За інформацією Повітряних сил ЗСУ, ракети були запущені на міста з боку окупантів, а також було атаковано інші регіони країни за допомогою ударних безпілотників.

Вибухи в Запоріжжі та Дніпрі сталися приблизно о 23:02. Відомо, що ракети, запущені з Криму, спочатку спрямовувались до Запоріжжя, але змінили курс на Дніпро. Це може свідчити про проведення ще одного ракетного удару.

ОВА Дніпропетровської області підтвердила ракетну атаку на Дніпро. Зазначено, що в результаті атаки пошкоджена житлова забудова і сталася пожежа. Наразі триває з'ясування деталей. Кількість поранених становить дев'ять осіб, з яких четверо госпіталізовані. Серед постраждалих є 8-річна дівчинка, стан якої оцінюється як середньо-тяжкий. Також зруйновані будинки і медичний заклад.

Раніше було повідомлено про атаку дронами в Києві. Протягом тривалої тривоги один з дронів вразив багатоповерхівку в Солом'янському районі, що призвело до людських жертв і пошкодження будівлі.

На жахливі кадри наслідків атаки було поширено в Telegram-каналі ДСНС.

Також варто відзначити, що Київ знову оголосив повітряну тривогу через ударні дрони, що наближаються до столиці.

Читайте також